|
Forum użytkowników programów ZWCAD, KOMPAS-3D, Scan2CAD, PDF2CAD
Forum CAD.
|
|
Dla najaktywniejszych uczestników forum - NOWE! |
| Autor |
Wiadomość |
kruszynski
|
Wysłany: Sro Gru 22, 10 15:34 Dla najaktywniejszych uczestników forum - NOWE!
|
|
|
Witam,
Podobnie jak na początku tego roku postanowiliśmy ufundować bezpłatną aktualizację do ZWCAD. Tym razem do wersji 2011.
Zmieniliśmy nieco kryteria oceny.
Teraz braliśmy pod uwagę także merytoryczną wartość postów.
W składzie wszystkich pracowników naszej firmy bezpłatne aktualizacje postanowiliśmy przyznać użytkownikom o nickach:
1. gruzin - za pomoc dla użytkowników forum, oraz dzielenie się doświadczeniami w programowaniu LISP,
2. 2P - za kreatywne pomysły oraz dzielenie się bogatym doświadczeniem,
3. Martin_S oraz KBR, za zaangażowanie na forum, bardzo dobrą znajomość ZWCAD i ciekawe posty.
Bardzo proszę o przesłanie numeru ID na adres pomoc@zwcad.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
gruzin
sanitarnik
Pomógł: 5 razy Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 232 Skąd: Białystok
|
|
|
|
 |
KBR
|
Wysłany: Czw Gru 23, 10 09:29
|
|
|
Ja również bardzo dziękuję! Muszę napisać, że się nie spodziewałem i jestem bardzo mile zaskoczony! Wspaniały prezent pod choinkę.
Korzystając z okazji składam Moderatorom i wszystkim Forumowiczom, życzenia spokojnych i radosnych Świąt Narodzenia Pańskiego oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Krzysztof Roman |
|
|
|
 |
Martin_S
konstruktor
|
Wysłany: Czw Gru 23, 10 09:33
|
|
|
Serdecznie dziękuje za upgrejd do 2011, miła niespodzianka .
Życzę Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku 2011
Marcin S. |
|
 |
2P
|
Wysłany: Czw Gru 23, 10 11:01
|
|
|
Jest mi niezmiernie miło, że moja aktywność na forum została doceniona przez Państwa Firmę.
Jesteście pierwszym w tym roku Św. Mikołajem, który przyniósł mi prezent! I to bardzo trafiony prezent.
Moje wstępne "oględziny" wersji ZwCAD 2011 wykazały duży rozwój programu i to we właściwą stronę. Chylę czoła przed programistami, a Wam dziękuję za wsparcie techniczne i pracę, dzięki której forum jest bardzo wartościowe i przede wszystkim niesamowicie (wyjątkowo!) merytoryczne.
Jest to również zasługą udzielających się tu Koleżanek i Kolegów - użytkowników ZwCAD'a. Trzymajmy się tak dalej w zwartej grupie! Dziękuję Wam za interesujące i pomocne posty
Życzę Wszystkim Wesołych Świąt i powodzenia w Nowym Roku.
Paweł Pijanowski |
_________________ =2P= |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|