|
Forum użytkowników programów ZWCAD, KOMPAS-3D, Scan2CAD, PDF2CAD
Forum CAD.
|
|
Instrukcja w wersji elektronicznej. |
| Autor |
Wiadomość |
Jotgie
Jotgie
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 10 20:06 Instrukcja w wersji elektronicznej.
|
|
|
Dz.D.
Dzisiaj kupiłem... dostałem firmowego ZWCAD-a 2010 Prof. Do pakietu jest dołączona Instrukcja obsługi.
Czy istnieje tak instrukcja w wersji elektronicznej, najchętniej pdf? Na stronie www.zwcad brak takiej instrukcji.
PS. Wiem, że można korzystać z pomocy, więc proszę nie pisać takich odpowiedzi. |
_________________ początkujący użytkownik ZWCAD2010 |
|
|
|
 |
gruzin
sanitarnik
Pomógł: 5 razy Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 217 Skąd: Białystok
|
|
|
|
 |
Jotgie
Jotgie
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 10 09:39
|
|
|
To mam.
To dla wersji 2007 a mamy już 2010 i choć podstawowe funkcje są takie same lub co najmniej podobne to jednak wielu brakuje (np. w opcji 3D).
No i w tej wersji wiele zrzutów ekranu jest z wersji angielskiej a nie polskiej i choć specjalnie mi to nie przeszkadza to jednak wolałbym bardziej "przystępną" wersję, ponieważ nie znam angielskiego. |
_________________ początkujący użytkownik ZWCAD2010 |
|
|
|
 |
Martin_S
konstruktor
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 10 12:21
|
|
|
Przydały by się róznice miedzy wersjami, tzn. lista nowych funkcji i komend w stos. do poprzednich wersji. Moze byc tez w pdf, łatwiej śledzić rozwój.
P.S. ja czekam na wprowadzenie komendy _solprof do 3D i innych do 3D. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.28 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|