|
Forum użytkowników programów ZWCAD, KOMPAS-3D, Scan2CAD, PDF2CAD
Forum CAD.
|
|
Nakładki instalacyjne, elektryczne, architekt. i mechaniczne |
| Autor |
Wiadomość |
dmatusz3
Site Admin
|
Wysłany: Pon Gru 15, 08 23:14 Nakładki instalacyjne, elektryczne, architekt. i mechaniczne
|
|
|
Witam,
nakładki CAD-PROFI są już dostosowane do ZWCADa.
http://www.zwcad.pl/cad_profi_zwcad.php
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
angelixx
|
Wysłany: Czw Sty 08, 09 22:52 Kiedy nakładka dla architektów?
|
|
|
Mam zapytanko czy i ewentualnie kiedy moglibyśmy (w domyśle architekci) doczekać się nakładki podobnej do (tu pewnie popełnię małe fo-pa ) * - architektura. Przydała się trochę ta nakładka czeska( chyba) , ale tam był problem z tłumaczeniem jej na polski ( trochę ją przetłumaczyliście , ale nie całkiem, etc.)
Nakładki które proponuje Cad-profi są dla instalatorów , głownie instalatorów sanitarnych, propozycje rozwiązań dla architekta są raczej mierne.
Rysowanie ścianami , możliwość wyboru warstw ścian, okna , drzwi , ale przede wszystkim
zestawienia powierzchni czy stolarki. Jestem skłonna zapłacić za taką nakładkę tyle co u konkurencji, ale nie mam takiego wyboru.
Ktoś powie ,że mogłam się zdecydować na konkurencyjną firmę, ale skoro już wybrałam
i zdecydowałam się na ZWCADA więc chciałabym mieć taką możliwość. Czy firma będzie się rozwijała również w tym kierunku, bo widzę że branżyści(jak ich nazywamy my architekci ) mają u Was lepiej. |
|
|
|
 |
dmatusz3
Site Admin
|
Wysłany: Sob Sty 10, 09 11:25
|
|
|
Witam,
możemy skończyć w przyszłości tłumaczenie darmowej nakładki, zastanawiam się tylko jak bardzo jest ona przydatna?
Jakich funkcji potrzebuje Pani do pracy?
Wiem, że to pytanie ogólne ale spróbujmy
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
FORCAD
BiK
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 10 10:23
|
|
|
Witam;
W programie BiK znajduje się moduł Architektura i większość elementów wymienionych się w niej znajduje szczegóły poniżej:
http://forcad.pl/index.ph...id=80&Itemid=73
Zapraszamy do zapoznania się!!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.85 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|