|
Forum użytkowników programów ZWCAD, KOMPAS-3D, Scan2CAD, PDF2CAD
Forum CAD.
|
|
upgade do zw2011 za 50% ceny? |
| Autor |
Wiadomość |
alf
|
Wysłany: Pon Lut 07, 11 14:19 upgade do zw2011 za 50% ceny?
|
|
|
| Dostałam maila jakiś czas temu o upgradzie za 50% ceny do zw2011 możliwym do 28 lutego br. nie znajduję informacji takich na stronie zwcad.pl. Czy można więcej informacji na ten temat? |
|
|
|
 |
kruszynski
|
Wysłany: Pon Lut 07, 11 14:44
|
|
|
Istnieje możliwość zakupu aktualizacji. Jej cena do końca miesiąca obniżona jest o 50% czyli cena wynosi: 215 zł netto za wersję standard i 265 zł netto za wersję professional.
Nie ma znaczenia z której poprzedniej wersji chce Pani aktualizować
Jakie inne informacje Panią interesują? |
|
|
|
 |
dmatusz3
Site Admin
|
|
|
|
 |
alf
|
Wysłany: Pon Lut 07, 11 15:28
|
|
|
interesowała mnie głównie informacja, za którą dziękuję..
czy można prosić jeszcze o skrótowe o podsumowanie błędów v2011, które nie zostały do tej pory naprawione oraz o informacje o możliwościach naprawy ich w następnych patchach?
Moje pytanie zadaję nie bez kozery, bo polityka naprawiania błędów zw made in ChRL w wersjach widzi mi się mniej więcej tak: naprawimy to co łatwe, a resztę poprawimy w następnym upgradzie.
tak było z v2009 i 2010. zostały nie naprawione różne drobiazgi, które co prawda nie dyskwalifikują programu pod kątem funkcjonalności ale utrudniają pracę w nim.. np. v2010 po wyizolowaniu (_LAYISO) warstwy i naciśnięciu ctr+a (_AI_SELALL) zaznaczają się nie tylko elementy z wyizolowanej warstwy ale także wszystkie bloki rysunku, które są na innych, ukrytych warstwach.. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,4 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|